Vinnere av konkurransen

Gratulerer til Tonje, Julie og Sara!

Dere gav meg skikkelig fine og konstruktive tilbakemeldinger. Men, ikke alle har ikke vært så flinke til å legge igjen kontaktinformasjon. Så ta kontakt med meg så rakst som mulig slik at jeg får sendt dere sjokolade 🙂 Senest 9. juni!

Håper å kunne ha flere konkurranser fremover, kanskje med litt enklere spørsmål. Men jeg merker at jeg har fått flere kommentarer og meldinger etter dette innlegget, så jeg har oppnådd det jeg ønsket 🙂

Ha en fin dag videre!

Merket med: ,

1 kommentar til «Vinnere av konkurransen»

  1. Hurraaaa 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.