Ukategorisert

Velkommen til mariauldahl.com

Delvis sponset.

Velkommen til mariauldahl.com, min nye bloggside! Frem til nå har jeg blogget på mariasmat.blogspot.com, men fra nå av kommer alle nye innlegg her inne. Den nye siden er utviklet sammen med Anna Li Design, og jeg synes det har blitt så fint! Designet er veldig «meg» og jeg bare superfornøyd.

Du finner vanlig bloggfeed på forsiden og under «Hjem», men du kan også velge hva du ønsker å lese om i menyen. Der kan du f.eks. velge kategorien «Oppskrifter» om du kun ønsker å se oppskriftene mine. I toppen av bloggen er det to bildefremvisninger som viser utvalgte bilder, som jeg kommer til å knytte opp til ulike årstider og temaer. Akkurat nå er det påskegodt 🙂 (Hvis du er på telefon ser du bare én bildefremviser).

I høyremargen finner du oversikt over alle kategoriene, samt arkivet mitt. Det aller meste har blitt med over fra den gamle bloggen, så hvis du har en gammel favorittoppskrift har den ikke forsvunnet. Det er vel alltid litt tekniske problemer når man overfører noe fra ett sted til et annet, så hvis du oppdager noe slikt gi meg gjerne beskjed.

Jeg håper dere liker det nye designet! Selv synes jeg det har blitt flott og mye mer brukervennlig. Anna har vært så hjelpsom under hele prosessen, og sikkert svart på en million dumme spørsmål fra meg som ikke er kjent med WordPress -takk! Hun har en mastergrad i fysikk (!), studerer nå informatikk og jobber freelance med webutviklingog foto. Sjekk ut nettsiden hennes annalidesign.com her!

Jeg håper du vil følge meg videre på den nye siden 🙂 Ha en fin søndagskveld!

Jeg fikk en snill pris på det nye designet, derfor er innlegget merket delvis sponset.

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.