Glutenfritt,  Oppskrifter,  Søtt og salt,  Vegan

Sunnere iskrem med bare to ingredienser!

Sola skinner og det er meldt over 20 grader, ihvertfall her i hovedstaden. Endelig kom våren vi har ventet på! 🙂 Og med våren kommer lysten på is og iskrem, eller hva? Nå er det endelig tid for å lage nicecream igjen!

Nicecream er iskrem laget av frosne bananer. Det smaker kjempegodt og kan lages med 100% frukt og bær om du vil. Personlig synes jeg det er helt innafor med litt sjokolade også 😉

Ifjor hadde jeg helt dilla på sjokoladevarianten, men nå har jeg laget en rosa versjon med jordbær. For å lage denne herlige varianten av nicecream trenger du kun bananer og jordbær. Til èn porsjon holder det med en banan og 4-5 jordbær. Du må skrelle bananen og kutte den i biter. Både bananen og jordbærene fryses, hvis ikke du har kjøpt frosne jordbær. Bananen bør fryses i minst to timer. Ha banan og jordbær i blender og kjør til en deilig, kremet konsistens. Ha gjerne litt finhakket sjokolade eller annet strø som topping. Perfekt på varme vår- og sommerdager!

♥  Tips: bruk først isbit-funksjon til alt er litt most, skru deretter opp hastigheten eller bruk pulse-funksjon for å blande alt til kremet konsistens.

Hva er din favorittsmak på iskrem og nicecream?

4 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.