Glutenfritt,  Oppskrifter,  Søtt og salt,  Vegan

Sunnere iskrem med bare to ingredienser!

Sola skinner og det er meldt over 20 grader, ihvertfall her i hovedstaden. Endelig kom våren vi har ventet på! 🙂 Og med våren kommer lysten på is og iskrem, eller hva? Nå er det endelig tid for å lage nicecream igjen!

Nicecream er iskrem laget av frosne bananer. Det er så godt, og jeg vil påstå at det er sunnere enn de fleste iskermer du får kjøpt. Forutsatt at du ikke er av dem som mener bananer er livsfarlig, såklart 😉

Ifjor hadde jeg helt dilla på sjokoladevarianten, men nå har jeg laget en rosa versjon med jordbær. For å lage denne herlige varianten av nicecream trenger du kun bananer og jordbær. Til èn porsjon holder det med en banan og 4-5 jordbær. Du må skrelle bananen og kutte den i biter. Både bananen og jordbærene fryses, hvis ikke du har kjøpt frosne jordbær. Bananen bør fryses i minst to timer. Ha banan og jordbær i blender og kjør til en deilig, kremet konsistens. Ha gjerne litt finhakket sjokolade eller annet strø som topping. Perfekt på varme vår- og sommerdager!

♥  Tips: bruk først isbit-funksjon til alt er litt most, skru deretter opp hastigheten eller bruk pulse-funksjon for å blande alt til kremet konsistens.

Hva er din favorittsmak på iskrem og nicecream?

4 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.