Storesøsters kjøkken

Dere som følger meg fast vet allerede at mamma har en blogg på Annes kjøkken. Det dere kanskje ikke har fått med dere er at storesøster har en blogg på Storesøsters kjøkken. Yup, vi er en ganske matglad familie 😉

Meg og storesøster. Neida. Joda. Neida.

Storesøster baker masse gode ting og lager mye god snacks. Favoritten min av hennes oppskrifter er denne peanøttsnacksen som bare er så lite sunn og så digg! Hvis du liker sånt anbefaler jeg en tur innom bloggen.

Bare tulla. HER er et ordentlig bilde av meg og søs.

“Med en mamma som alltid har elsket å lage mat, og en bestemor som serverte deilige kaker og kjeks hver kveld til barne-tv har kjærligheten ved det å ha familien samlet rundt et måltid alltid vært en viktig del av livet. Og dette vil jeg prøve å dele litt av her.”Merket med:

4 kommentarer til «Storesøsters kjøkken»

  1. Gladpost deluxe! Mange gode oppskrifter på bloggene deres 🙂 Stå på og hold tradisjoner ved like såvel som eksperimentering på kjøkkenet 😀 xx

    1. Takk for som alltid hyggelig kommentar 😀

  2. Mmm min type familie 😉 Hehe jeg har akkurat sett "Eit kengeruliv" på NRK nett-tv og er nokså oppslukt i disse søte skapningene, så at et bilde av en pluppet opp her bare herlig =)

    1. Hihi, de er jo herlige 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.