Ukategorisert

Macchiato eller marrakesh?

Nå sitter jeg og spiser frokost i leiligheten vår. Leiligheten vår! Endelig ble det vår tur til å få vår helt egen leilighet. Det føles fantastisk, selv om veien hit har vært bumpy. Boligmarkedet i Oslo har som kjent tatt helt av, og vi har vært på boligjakt lenge. Det er lenge siden jeg mistet tellingen på hvor mange visninger vi har gått på. Men nå sitter vi altså her, i vår helt egen leilighet. Hurra!

Kjøkkenet er moderne og med god benkeplass, noe som jeg såklart setter pris på. Viser dere noen bilder senere. Akkurat nå handler alt om lister og sparkel, macchiato eller marrakesh, støvmasker og vernebriller. Dette er noe vi har drømt om lenge, det å ha et felles prosjekt og å skape et hjem. Vårt hjem. Selv om det blir mye arbeid, så er det kjempegøy! Gleder meg til å vise resultatet.  Det blir sikkert noen innlegg om miljø- og allergivennlig oppussing etterhvert, håper dere tåler det.

Hvis du trenger litt søndagslesing så vil jeg anbefale saken Arendals Tidene har om Dyrenes Beskytter denne helga. Dyrenes Beskytter Aust-Agder er en organisasjon jeg har blitt utrolig glad i de årene jeg har vært med. Nå har altså en lokalavis skrevet litt om arbeidet vårt og dyrevern, det er så bra! Hele saken kan du lese her. Ha en god søndag!

 

2 kommentarer

  • JulesTheNorweegie

    SÅ spennende! Gratulerer! Drømmer om mitt eget lille krypinn jeg også, men det blir nok ikke på en stund gitt. Oppussing virker så utrolig kjekt, iallefall når en kan bestemme selv hvordan det skal se ut. Gleder meg til og se det ferdige resultatet 😀 x

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.