Frokost og pålegg,  Oppskrifter,  Vegan

Smør meg på – vegetarisk og allergivennlig pålegg!

Inneholde sponsede produkter

Hei dere! Jeg må bare fortelle dere om en nyhet fra Lillesand. Her er det nemlig noen som har fått en idè om å lage et nytt pålegg av grønnsaker. Pålegget passer for alle, også vegetarianere, veganere og allergikere. De som står bak heter Anne og Matthias, og du finner facebooksiden deres her. Pålegget er ikke tilgjengelig i butikker ennå, men om du er i Lillesand kan du kontakte dem og kjøpe direkte fra produsenten.

Påleggene består kun av grønnsaker, urter og krydder. Fritt for unødvendige tilsetningsstoffer, og de bruker ikke palmeolje. Produktene er veganske og frie for gluten, melk, egg og nøtter.

Til nå har de utviklet smakene:
♥ Paprika mediterran
♥ Søtpotet chili
♥ Gulrot potet

Jeg var så heldig å få noen smaksprøver fra Anne og Matthias. Vi var på hyttetur med venner og jeg satt frem pålegget på det felles frokostbordet. Det falt veldig i smak!

I fremtiden håper jeg man kan bestille det over nett eller finne det i noen butikker. Hvis/ når det skjer skal jeg såklart skrive om det. Ellers må jeg bare si at jeg synes det er en kjempegod idè og ønsker dem lykke til videre 🙂

 

Produktene var en gave fra produsenten, men jeg får ikke betalt for å skrive dette innlegget. Dere kan alltid stole på å få min ærlige mening når jeg omtaler produkter!

8 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.