Ukategorisert

Skottland I

Hei og hopp, og god mandagskveld! Håper du har hatt en god helg! Jeg har vært i Skottland denne helga, hvis du følger meg på instagram har du kanskje fått det med deg? Det var ikke en helt tilfeldig tur, jeg har nemlig en kjær barndomsvenninne som har funnet mannen i sitt liv der borte. Veldig snart blir hun en Mrs, og jeg var borte både for å forberede noe til bryllupet og for å være med i hennes Hen Party – utdrikningslag.

Jeg kom til Aberdeen på fredag og tok toget til Huntly, hvor venninna mi og hennes venn hentet meg. Ettermiddagen ble brukt på å pynte huset før festen. Eller, de andre pyntet mens jeg måtte ha en liten nap etter å ha stått opp eksremt tidlig! På kvelden ble det litt venninne-tid, som vi virkelig trengte. Alt for lenge mellom hver gang jeg ser denne jenta. Lørdag sov vi lenge før vi gikk en liten tur i regn og vind. Så kom de andre jentene, og det var tid for Hen Party! Temaet var Alice in Wonderland og huset var helt overpyntet og overlesset med pynt, kake, godteri og dilldall! Bridesmaiden hadde virkelig brukt tid på å gjøre alt dette klart, det var det ingen tvil om.

Søndag tok vi det rolig, og gikk en litt lengre tur i byen hvor venninna mi bor nå. Det var fint å se litt av Skottland og en av de gamle fiskerlandsbyene. Søndag kveld tok jeg bussen til Aberdeen, overnattet på hotell og dro hjem til Norge på formiddagen mandag.

Grunnen til at innlegget heter «Skottland I» er fordi det bare er litt over en uke til jeg reiser tilbake til selve bryllupet! Det er flere barndomsvenner av meg som skal over da, samt foreldrene mine, så det ser jeg fram til! Og så skal jeg bruke bunad for første gang – STAS! Vi har bestemt oss for å gjøre det til en ordentlig tur siden vi først skal over dit, så vi har leid et hus via Airbnb og skal være noen par dager sammen med et vennepar. Så hvis noen har noen gode Skottland-tips, legg igjen en kommentar! 🙂

Håper helga di har vært fin, og at du har hatt en god start på uka. Jeg lover flere oppskrifter og innlegg om lav-fodmap fremover så stay tuned!

3 kommentarer

  • JulesTheNorweegie

    Såååå koselig Maria! Håper du koste deg på tross av litt ruskevær 🙂 Heldigvis plenty av koselige pub'er og søke ly i 🙂 Og katte cafe som vi nevnte!
    Ville anbefalt og gå ned til pier'en om været er fint, på veien er det noen hus med pittesmå dører som du ikke finner mange andre plasser, tror det heter Fitdee der 🙂 Ellers så er det ganske bra for shopping også 🙂 xx

    • Maria

      Takk for tips! Googlet det, ser ut som det kalles Footde og Fittie. Ser veldig gkult ut, kanskje vi får tid til å gå dit. Har bare 1-2 dager i Aberdeen, resten blir litt lengre nord-øst 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.