Oppskrifter

Ny giveaway: vinn sunn pasta! (avsluttet)

Reklame

Vinnerne er trukket! Gratulerer 🙂

Denne helga har jeg visst mye å feire! I dag har jeg bursdag, snart feirer jeg 6 år siden jeg sluttet å spise kjøtt og for en uke siden rundet jeg 500 følgere på facebook! Takk til alle dere som følger meg, leser innlegg, deler videre, prøver oppskrifter og legger igjen kommentarer. Det å vite at noen faktisk synes det jeg skriver om er interessant er så utrolig fint og motiverende. Derfor vil jeg gi noe tilbake til dere. Husker dere at jeg skrev om bønnepasta fra À la eco? Vel, jeg har vært så heldig å få tilsendt masse deilig pasta fra Norganic, som er er en av norges største leverandører av økologiske produkter.

http://norganic.no/ossinorganic

Bønnepastaen fra À la eco har mange fordeler:

❥ Ekstra proteinrik i.f.t. vanlig pasta
❥ Uten hvetemel
❥ Naturlig glutenfritt
❥ Langsomme karbohydrater
❥ Lav GI
❥ Fiberrik
❥ Økologisk
❥ Vegansk

Så, har du lyst til å smake på denne pastaen?


Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under dette innlegget! 🙂


Husk å skrive mailadressen din eller annen kontaktinfo i selve kommentaren, det holder ikke at du fyller ut e-post feltet. Du må ha en norsk adresse hvor gaven kan sendes, eller evt mulighet til å møte meg i Oslo (mer miljøvennlig :-)) Jeg trekker vinnerne neste lørdag (18.04.15). Hvis jeg ikke får tak i de som vinner vil jeg trekke nye etter en stund. Så husk mailadresse, og det kan være lurt å sjekke bloggen om en ukes tid!


Lykke til! 🙂

38 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.