Kjøp kurs her

Vegetarmat er en stor trend, og stadig flere velger å spise mer plantebasert. Men hvordan setter jeg sammen et fullverdig, vegetarisk kosthold? Hvilke kosttilskudd må jeg ta? Får jeg nok proteiner? Kan jeg spise plantebasert hvis jeg trener? Hvilke triks kan man bruke for å gjøre vegetarmat skikkelig digg? Meld deg på mitt vegetarkurs for å lære det du trenger å vite om plantebasert kosthold!

Kurset Grønn Matglede vil gi deg kunnskapen du trenger for å sette sammen et sunt og fullverdig vegetarisk kosthold. Det passer like godt for deg som vil bli vegetarianer, som for deg som har nyttårsforsett om å spise litt grønnere i 2020. Om du har vært vegetarianer en stund kan du lære noe nytt og bli enda tryggere. Eller kanskje du har et familiemedlem som har blitt veggis, og vil lære mer?

Vil du ha en liten prøvesmak? Last ned gratis oppskriftshefte her!

Nettbasert vegetarkurs

Grønn Matglede er nettbasert, så du kan delta fra hvor som helst i Norge (eller verden), så lenge du har tilgang til internett. Du vil få vitenskapelig basert informasjon om plantebasert kosthold, gode tips og fristende oppskrifter. På kurset skal jeg dele massevis av min kunnskap og erfaring, etter å ha vært vegetarianer i over 10 år og fullført bachelorgrad i ernæring. Kurset passer for deg som vil lære mer om plantebasert kosthold, uansett om du bare er nysgjerrig eller ønsker å spise 100% plantebasert.

Lurer du på hvem jeg er? Bli litt bedre kjent her 🙂

Kurset er delt i 4 moduler, og du vil hver uke få tilsendt kursmateriell innenfor ulike emner. I tillegg får du oppskrifter, matlagingstips, tilgang til lukket Facebookgruppe, og kan stille så mange spørsmål du vil. Velg mellom basic eller pluss-kurs, det som passer deg best! I pluss-kurset får du tilgang til mer materiell, flere oppskrifter samt webinarer og podcaster. Vi lærer forskjellig, og med pluss kan du velge å ta det som et videokurs dersom du foretrekker det.

Blir du med? Jeg gleder meg!

Kjøp kurset i basic eller pluss-utgave her: