My kind of shopping

Hei! Nå sitter jeg på jobb og skulle ønske noen kom med en kopp kaffe til meg. På mandag fikk jeg med meg mamma og ei venninne av henne til Grimstad. Vi dro først til Hesnes Garterni, som var målet med turen. Et stort og flott gartneri som også har en hyggelig butikk og kafé. Deretter en tur til Grimstad by.

Jeg har aldri vært noe glad i shopping. Det verste er å kjøpe bukser. Og sko. Sko er kanskje verre enn bukser. Men jeg elsker å gå i matbutikker! Helst de med litt godt og spesielt utvalg. Dermed var Hesnes midt i blinken for meg. Her har de ferske grønnsaker i tillegg til et utvalg av tørrvarer og interiør.

Noe av det jeg handlet var “tørre” tomater, som visstnok skal passe ekstra godt på pizza o.l. Fikk også med meg sitrondressing og honningdressing, litt pålegg og andre ferskvarer. I Grimstad kjøpte jeg kaffe og en flaske vin til kveldskosen. Det ble også plass til to håndklær fra Cosa i handlekurven min. De var så fine! Cosa er: “perfekte produkter for deg med fokus på bærekraftighet og god smak!”. Det må jo være meg, eller? Hehe.

Det eneste jeg ikke likte på Hesnes var noen aldeles skjønne kaniner som satt i små bur. Altså, skjønne kaniner liker jeg jo. Men ikke små bur! Kaniner trenger god plass til å hoppe og sprette på. Håper derfor at de har tilgang til en luftegård, selv om de ikke hadde det da jeg var der.

Har dere noen planer i helga?

Merket med: ,

4 kommentarer til «My kind of shopping»

  1. Jeg er helt lik! I utlandet elsker jeg å gå i matbutikker, for å finne nye og spennende varer. Som Whole Foods. Ah, det er så gøy.

    1. Hehe, godt å høre jeg ikke er den eneste:-)

  2. Det er min type shopping også 😉 Jeg liker anen shopping også, men nesten kun på nett. Sjeldent jeg går i butikker, store S river jo ned alt han kommer over 😀 😀 Bestilte nettopp vegansk veske og lommebok fra matt & nat som jeg har ønsket meg i en evighet. Gleder meg SÅ til det kommer!

    1. Ah, helt enig 🙂 Nettshopping kan jeg gå med på. Haha, ikke barebare å ha med de små i butikken 😉 Så gøy!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.