Grillmat,  Oppskrifter

Mine beste grilloppskrifter på www.krsby.no

Hei dere, og god søndag! Dere som følger siden min på facebook og/eller instagram har kanskje sett dette allerede, men tenkte å dele det her inne også. I går skrev Krsby.no om meg og bloggen, og jeg delte noen oppskrifter på grillmat. Så utrolig hyggelig å bli kontaktet av lokalavisen, og kult at de ville ha oppskrifter på vegetarisk og vegansk grillmat. Tommel opp!
 

Hele saken kan du lese her.

Nå sitter jeg på sommerjobben min og koser meg med dagens 2. kopp kaffe. Det ser ut som det blir en rolig dag på jobben, noe som passer meg helt perfekt på en søndag! Senere i kveld kommer det et nytt innlegg, enten en oppskrift eller en liten «reportasje»… har ikke helt bestemt meg ennå. Så følg med!

2 kommentarer

  • Karianne

    Fin reportasje. Det er blitt gjort før av andre bloggere, men kanskje du kunne skrevet en oversikt over ulike kjøtterstatninger? Evt. anmeldelse og terningkast av vegetarisk ferdigmat?

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.