Oppskrifter

Mer om Dyrket.no

Reklame
Her kommer fortsettelsen på innlegget jeg skrev om Dyrket.no her om dagen.
Dyrket.no er altså en ny, norsk nettbutikk som ønsker å gjøre veien fra bonden til din og min kjøkkenbenk kortere. Helt i min gate, altså. I dag vil jeg trekke frem noen utvalgte produkter fra leveringen jeg fikk forrige fredag!

Nýr, foreløpig det eneste produktet med Dyrevernalliansens anbefaling. Vi snakker altså om en produsent med ekstra fokus på dyrevelferd! Nýr er et syrnet meieriprodukt av økologisk helmelk. Produsenten Grøndal Gård sier det kan brukes i stedet for rømme eller annen ferskost, som f.eks. kesam/kvarg. Jeg gleder meg til å teste det ut.

Popcorn rett fra kolben! Så utrolig gøy! Gleder meg så til å se hvordan det funker. Jeg vil lage den sammen med storesøster mens vi hører på Swedish Chef!

 
Kaffebønner fra Norð brenneri i Oslo. Du har kanskje vært innom en av kaféene til

Norð? De kjøper sporbar kaffe direkte fra kaffebonden, i dette tilfellet fra Colombia. Filterkaffen beskrives som: «velbalansert og med tydelige hint av kirsbær, stenfrukt og kakao». Og den har jeg såklart nytt sammen med sjokolade.

Pesto laget av tang! Havets egen grønnsak, fra en dansk produsent. Veldig spent på smaken på denne! Lurer på hvilken oppskrift jeg skal prøve den i… noen forslag?

Vi klikket hjem noen produkter fra Eiker Gårdsysteri, som produserer ost og andre meieriprodukter fra frittgående kuer i Hokksund. Spennende å teste ut et nytt norskt merke med fokus på bedre dyrevelferd oghøy kvalitet.

Noen andre godsaker jeg la i min virtuelle handlekurv var spiselige blomster fra Gårdsbutikken under Norefjell, mørk sjokolade fra Vivani (en favoritt), og ramsløkpasta som ble gitt i gave til mamma.

Jeg
kan virkelig anbefale en tur innom Dyrket.no, du finner helt sikkert
noe som frister. Dessverre leverer de ikke til hele landet ennå, men vi
som bor i Oslo og omegn er heldige. Det går også an å hente varer hos
dem hvis du foretrekker det!

2 kommentarer

  • JulesTheNorweegie

    Så mye godt og spennende! Liker alternativer med en mer lokal twist og den pestoen høres nydelig ut! Kanskje prøve den med noe så enkelt som pasta først bare for og se hvordan den er på smak, og så begynne og eksperimentere? Utrolig lurt og bruke lokale ingredienser som det iallefall! Har hørt en kan lage pestø av gulrot-grønt også 😀
    Ha en super aften Maria 😀 xx

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.