Lyst til å vinne innholdet i dette digge, økologiske påskeegget?!

Reklame


Konkurransen er avsluttet! Gratulerer til Ida som vant påskeegget 🙂

Hei! Her om dagen var jeg på postkontoret og hentet en DIGER pakke med økologiske varer! Her snakker vi et lass med deilig bønnepasta, sjokolade og energibarer. Klarte nesten ikke å bære den hjem, så stor og tung var den. Pakken kom fra Norganic, som er en av Norges største leverandører av økologiske produkter. Og vil dere vite hva det beste er? Pakken er ikke til meg, den er til dere lesere! Fremover kommer jeg til å kjøre flere konkurranser og giveaways med produkter fra Norganic, og jeg starter med dette digge påskeegget:

I påskeegget har jeg lagt økologisk sjokolade fra Vivani og økologiske, rå energibarer fra Made Good.

For å være med i giveawayen må du gjøre 3 enkle ting:

♥ Lik min facebookside som du finner her.
♥ Lik Norganic sin facebookside som du finner her.
♥ Legg igjen en kommentar på dette innlegget – husk å skrive mailen din. (Si også ifra hvis du er veganer, så bytter jeg ut melkesjokoladen med en vegansk sjokolade.)

Jeg trekker en vinner fredag 27.03.15, og sender premien så fort som mulig etter det. Du må ha en norsk adresse hvor pakken kan sendes. Hvis du glemmer kontaktinfo vil jeg prøve å få tak i deg allikevel, men hvis ikke jeg finner deg innen påsken er over så trekker jeg en ny vinner. Lurt å sjekke bloggen og facebooksiden min på fredag, altså.

Norganic sin nettside kan du lese mer om produktene. På den nettsiden selger de ikke direkte til forbruker, men de leverer til maaange av landets helsekoster og andre butikker. Så ta en tur innom din nærmeste helsekost eller alternative matbutikk for å se om du finner noen av produktene deres.

Lykke til!!! 🙂

PS: Selve påskeegget følger ikke med, det er innholdet du kan vinne.

Merket med:

28 kommentarer til «Lyst til å vinne innholdet i dette digge, økologiske påskeegget?!»

 1. Jeg har veldig lyst til å vinne – har termin i påsken så masse sjokolade hadde vært supert å ha i sykehusbaggen 😀 Likt sidene på facebook

  1. Så spennende! Masse lykke til – med begge deler 🙂

 2. (Har likt begge) Håper jeg er heldig…!

  God du er, som sprer påskeglede:-)

  1. Så bra, lykke til 😀

 3. Sidene er likt, og jeg gleder meg til å følge begge!
  Hadde vært moro å vinne påskeegg, det ser rågodt ut!

  1. Lykke til! 🙂

 4. Det der så kjempegodt ut! Hadde vært gøy å vinne. Er veganer. (e-post: carstenpv@hotmail.com)

  1. Lykke til! Skal huske på det hvis du vinner 🙂

 5. Jeg har også likt! 🙂

  1. Lykke til 😀

 6. Jeg har, i håp om å få et mer stress-fritt liv, kvittet meg med Facebook for en stund siden. Har derfor ikke mulighet til å gå inn og like sidene, men håper allikevel jeg kan være med i trekningen, det ser helt supert ut!

  1. Hei! Det hørtes ikke dumt ut, hadde det ikke vært for bloggen hadde jeg kanskje gjort det samme selv. Men FB er jo et fint sted å nå ut til mange mennesker.

   Jeg skal tenke litt over saken, men hvis ikke du vinner denne gangen blir det uansett flere lignende konkurranser denne våren hvor du ikke trenger facebook! Så følg med 😀

 7. Kjempefin konkurranse, har likt begges facebooksider (-:

  1. Så bra, lykke til 😀

 8. Siden din har hatt tommel opp fra meg en god stund allerede, men nå har jeg likt Norganic sin også. 🙂 Takk for fin blogg!

  1. Så hyggelig å få høre! 😀 Lykke til.

 9. Har ikke facebook, og kan derfor ikke delta:-(
  Vil uansett si at dette er en fin blogg, og selv om jeg har vært vegetarianer siden før denne bloggen ble opprettet har jeg ikke sett den før – men kommer til å gå innpå her fra nå av:-) Mye fin inspirasjon her inne!! Stå på!
  Mvh Eivind

  1. Tusen takk for superhyggelig kommentar!
   Skjønner at det er flere lesere som ikke har FB, så fremover kommer det flere konkurranser hvor FB ikke er et krav 🙂 Så følg med 🙂

 10. SÅ fin give away!!! Jeg liker begge sidene!
  Håper du har en fin uke Maria 🙂

  1. 😀 Lykke til!

 11. Liker begge deler og deler med de jeg kjenner :)! Du er flink Maria !

  1. Tusen takk Ida <3 Lykke til 🙂

 12. Nam nam! For en deilig premie Maria 😀

  1. 😀 😀

 13. Jeg liker nå Begge sidene 🙂
  Har likt din side lenge allerede 🙂
  Jeg krysser fingrene og håper 🙂
  Ønsker deg en fantastisk flott Påske feiring. 🙂
  Med masse Sol & Påskekos 🙂

  Hilsen Monica
  canim_monica@hotmail.com

  1. Takk for hyggelig kommentar 🙂 Ha en fin påske, du også!

 14. Likte begge sidene, flaks at jeg gikk inn på bloggen din i dag rett før jeg drar på påskeferie^^ Hadde vært et knall egg å vinne (selv om jeg ikke vinner selve egget, haha). God påske og fortsett å lag masse digg mat 🙂

  1. Hei! Konkurransen er dessverre avsluttet, det står i toppen av innlegget. Men det kommer flere konkurranser om ikke lenge 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.