Ukategorisert

Godt nytt år!

Godt nytt år, dere! Her har det vært musestille i jula. Jeg har vært på ferie og ble syk, en skikkelig dårlig kombinasjon! Så denne juleferien ble bare ikke som planlagt. Jeg har nesten ikke laget noe mat eller tatt bilder, og ikke skrevet nye blogginnlegg. Det er for dårlig, men altså… jeg lå rett ut i flere dager. Fortsatt er jeg snufsete og hoster. Og det er ikke bare meg som har vært syk i jula, har jeg forstått. Men det ble noen hyggelige stunder med familie og venner heldigvis.

Nå er jeg tilbake i Oslo og klar for å starte på det nye året! I dag fikk jeg unnagjort årets første storhandel, det var digg å få fylt opp kjøleskapet med sunn og god mat. Jeg har ingen nyttårsforsetter i kostholdsveien, men vil fortsette som før med mye grønt og grovt! Har du noen nyttårsforsetter eller ønsker for det nye året hva gjelder mat og kosthold? Hvis du ønsker å spise mer grønnsaker, mer grovt og/eller mer vegetarmat så er du hjertelig velkommen til å følge meg videre her på bloggen 🙂

Ukens meny er enkel, god og sunn! Mye grønnsaker, særlig paprika – ikke mindre enn 6 paprika har jeg kjøpt! Bønner og linser har også fått sin plass på tallerkenen i årets første uke, og varmende krydder som passer når det er kaldt ute.

Meny uke 1, 2017:
Meze – mange forskjellige småretter
Vegetartaco med bønner, linser, hjemmelaget krydder og masse grønt
Chiligryte etter denne oppskriften (den er så god!), med fullkornsris

Bake surdeigsbrød
Bake knekkebrød
Vafler kanskje?
Yoghurt og surmelk

I januar for et år siden prøvde jeg å spå mattrendene for 2016. Noe traff, annet ble kanskje ikke sååå populært som mange trodde. Det innlegget kan du lese her. Hva stemte, og hva stemte ikke? Jeg håper dere har hatt en fin juleferie og er klare for hverdagen nå! Har du noen nyttårsforsetter eller ønsker for det nye året

2 kommentarer

  • Ragnhild

    Godt nytt år <3
    Jeg har flere mål i året som kommer, men ingen som gjelder kostholdet. Jeg trives så godt slik jeg har det, og endrer her og der når jeg føler det er bra. Målene mine går på yoga, økonomi og planlegging. Tror det blir et fint år 🙂
    klem til deg

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.