Oppskrifter

Gjør det enkelt!

Hei dere! Nå sitter jeg med fua i sofaen, beina på bordet og kaffekoppen i hånda. I dag vil jeg gjerne slå et slag for å gjøre ting enkelt. De siste dagene har det vært full rulle med sommerfester og sommergjester. Men selv om det har vært høyt tempo har det ikke vært stressende. Grunnen til at det ikke har vært stressende er fordi jeg hadde på forhånd bestemt meg for å gjøre ting enkelt og ikke bli stressa. Jeg tror nemlig at du til en viss grad kan velge selv å bli stressa eller ikke.

Mamma og tante trodde nok jeg var blitt gal da jeg inviterte hele familien på grilling og hygge på hytta. Når jeg sier hele familien snakker jeg altså om alle fra min fetters yngste barn på 1,5 år til farfar på over 90, pluss utvidet familie i form av «filletante» og «filleonkel», og nabogutten som mine foreldre var barnevakt for. Når man inviterer så mange mennesker er det fort gjort å bli stresset, men som sagt – jeg hadde bestemt meg for å ikke bli det!

Til middag tok alle med seg det de selv ønsket å grille + noe til fellesbordet. Det ble SÅ mye god mat, og jeg er sikker på at alle fant noe de likte og ble mette. Jeg grillet vegetarburger som ble spist sammen med quinoasalat, potetsalat og focaccia. Desserten hadde jeg selv tatt ansvar for, det var friske, norske bær med pisket krem. Så enkelt, og så godt! I tillegg hadde noen tatt med seg bakeverk og diverse snacks, så jeg har spist rester av desserten i hele dag.

Ved å gjøre det enkelt er det så mye enklere, rett og slett. Man kan bruke mer tid på å hygge seg, og mindre tid på å styre med alt mulig rart. Det anbefales!

Den fantastiske buketten fikk vi i vertinne og vert-/gratulerer med ny hytte-gave. Trives du best som vert eller som gjest?

4 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.