Fitnok

Heisann! Jeg har noen spennende nyheter! 🙂 Det er ikke så ofte jeg møter noen jeg er SÅ på bølgelengde med hva gjelder kosthold, trening, helse og kroppspress. Jeg har fulgt Camilla fra Fitnok på blogg og insta en liten stund (for ei flott dame!), og da hun spurte om jeg ville joine Fitnokjentene var det veldig lett å si ja! Camilla står for så mye av det samme som meg. Bare ta en kikk på bloggen hennes, så skjønner du hva jeg mener. Trening skal være noe lysbetont som man gjør for glede og fordi det er bra for kroppen! Mat er noe man spiser fordi det er sunt og godt og kroppen trenger det! Det handler ikke om å bli tynnest mulig eller maks muskuløs, det handler ikke om hva vi ikke kan spise og alt som er usunt. Det handler om god helse, glede ved bevegelse, og sunn matglede. Det siste håper jeg at jeg kan bidra MASSE med!

“Det hele startet som en tanke. En tanke om at vi er verdt noe uansett vekt, form og fasong. En tanke om at helse skal være tilgjengelig for alle, uansett, og at det skal gjøre det livet du lever bedre – ikke ta sĂĄ stor plass at det ikke er rom til noe annet”.

Fitnok.no er en nettbasert tjeneste med treningsprogram og kostrĂĄd. Du fĂĄr ogsĂĄ tilgang til forum hvor du kan spørre om hva som helst – ingen spørsmĂĄl er dumme!

“Vi kommer i alle former, farger og størrelser, og spør du oss er det noe vi bør være stolte av, heller enn ĂĄ skammes over!”

Det hele begynte med at jeg la igjen en kommentar pĂĄ instagram angĂĄende et blogginnlegg Camilla hadde skrevet. Les det her: Den viktigste kostholdsendringen jeg noensinne har gjort. Hun kontaktet meg, og nĂĄ skal vi altsĂĄ samarbeide fremover. Jeg gleder meg!

#fitnok, #sminkefri og #strålendefornøyd på tur i frisk luft!

PS: Innlegget er ikke sponset, men omtaler da altsĂĄ en samarbeidspartner jeg skal jobbe for utenom bloggen.

Merket med: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.