Ukategorisert

Beklager rot, oppussing pågår!

Hei og god fredagskveld! Hatt en fin uke? Her har det virkelig gått i ett, med flytting fra den gamle leiligheten og inn i den nye. Vi kommet godt i gang med oppussingen, men det er jammen mye som skal gjøres! Og det blir en bratt læringskurve når man aldri har gjort slikt før. Men gøy er det!

Det blir lite tid til blogg, og det blir lite tid til matlaging. Det går som regel i kjappe alternativer. Sånn som nå står det en pizza i ovnen med ferdigkjøpt bunn. Hurra for litt juks i hverdagen! Blir såklart ikke like godt som hjemmelaget, men det har jeg ikke tid til akkuat nå. Det har blitt en del pastaretter de siste dagene også. Pasta er kjapt, godt og mettende. Vi har en klassiker vi alltid tyr til når det er travelt, den skal jeg se om jeg kan få delt ganske snart!

Det blir mange «første» for tida. Første kaffe på balkongen, første gang jeg sparkler, først gang vi legger gulv, osv. Heldigvis har det viktigste møbelet kommet på plass, nemlig et gigantisk klatrestativ til kattene. Yup, midt oppi det hele har vi blitt tobarnsforeldre… ikke helt planlagt, skal fortelle alt om det siden! (Dere som kjenner meg forstår såklart at det er snakk om katter)

Håper dere har hatt en fin uke og ønsker dere en god helg!

2 kommentarer

  • JulesTheNorweegie

    Sååå koselig! Både med oppussing og to nye små hårdotter 😀 Gleder meg og høre mer! Denne uken har gått til og bli frisk igjen… Hektisk og ferberrik start på uken, men så kom det seg! Skal jobbe i morgen, men søndag er det fri, og neste uke begynner jeg på deltids college…. så litt skjer jo her 🙂 Dere må kose dere masse! Du er jo blitt handygirl jo! 😀 x

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.