Mariauldahl samfunnsernæring
Kosthold & ernæring

Bachelor i samfunnsernæring!

Endelig kan jeg si at jeg har bachelor i samfunnsernæring! Tre år med studier er over, og det er nesten vanskelig å tro. Disse tre årene har gitt meg så mye, og det føles rart at det er over nå. Oppgaven er levert, karakteren er satt og nå er det sommer…

Jeg husker så godt følelsen av å være ny student. For det første visste jeg ikke hvor Kjeller var før jeg søkte. Det ligger ikke i Oslo, for dere som måtte lure. Pendlingen har egentlig gått helt greit, både med tog og buss. Jeg har fått venner og minner for livet, ikke minst på praksisoppholdet i Guatemala. Vi har hatt interessante emner og jeg har lært masse. Internasjonal ernæring, helsekommunikasjon og det å lære om ernæringsforskning har kanskje vært mest interessant. Hvis jeg skal trekke frem en ting til må det være fagdagen som klassen min arrangerte før jul 2017 med tema Mat og aktivitet som medisin. Vi ordnet med kjempeflinke foredragsholdere, sponsorer og lunsj til alle deltakerene – skikkelig stolt av klassen min da, altså! Takk for disse tre årene, nå blir det spennende å se hvor veien tar oss videre.

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.