Om meg

Hei! Så hyggelig at du har tatt turen innom bloggen min. Her deler jeg oppskrifter og andre innlegg om mat, helse og kosthold. For meg er det viktig at maten jeg spiser gjør godt for kroppen, men jeg er også opptatt av god smak, bærekraft og dyrevern. Bloggen ble opprinnelig startet med et ønske om å dele fristende vegetaroppskrifter med venner og familie. Interessen for mat og helse har bare blitt større med årene, noe som førte meg inn på studier innen samfunnsernæring.

Akkurat nå har jeg en bloggpause for å fokusere på studier og jobb, men heldigvis er en del av jobben min å dele oppskrifter på www.fitnok.no – så ta gjerne en kikk der!

Hvis du har noen spørsmål eller det er noe du tenker på, så legg gjerne igjen en kommentar 🙂

Vennligst ikke kopier bilder eller tekst fra denne bloggen uten å spørre meg på forhånd.

For presse eller samarbeid: ta gjerne kontakt på: maria_uldahl (alfakrøll) hotmail.com.

Kostholdsforedrag og matlagingskurs i Trondheim. Foto: Hanna Nielsen.
Maria Uldahl Aftenposten amagasinet
Intervju om urban kjøkkenhage i Aftenposten A-magasinet. Foto: Signe Dons.