Om meg

 

Hei! Så hyggelig at du har tatt turen innom bloggen min. Her deler jeg oppskrifter og innlegg om kosthold. For meg er det viktig at maten jeg spiser gjør godt for kroppen, men jeg er også opptatt av god smak, bærekraft og dyrevern.

Bloggen ble opprinnelig startet med et ønske om å dele fristende vegetaroppskrifter med venner og familie. Interessen for mat og helse har bare blitt større med årene, noe som førte meg inn på studier innen ernæring. Jeg har en bachelorgrad i samfunnsernæring fra OsloMet (HiOA) samt et kurs i grunnleggende ernæring fra Bjørknes høyskole, og jeg har studert foto.

Etter jeg startet bloggen og studiene har jeg blant annet fått holde foredrag, deltatt på TV2 Helsekontrollen, bidratt i bøker og blitt intervjuet til ulike aviser og nettsteder.

Mesteparten av tiden min bruker jeg på jobben som selvstendig næringsdrivende. Jeg er gründer og ernæringsrådgiver i STT Helse AS – Spis, Tren, Tenk!

Jeg har også utviklet et helt eget kurs i plantebasert kosthold: Grønn matglede 2020!

Vennligst ikke kopier bilder eller tekst fra denne bloggen uten å spørre meg på forhånd.

Kontakt

Hvis du har noen spørsmål eller det er noe du tenker på, så legg gjerne igjen en kommentar! For presse eller kommersielle samarbeid, ta gjerne kontakt på:

maria (@) spistrentenk.no

Intervju om urban kjøkkenhage i Aftenposten. Klikk på bildet for å komme til saken.

 

Foredrag om intuitive eating og matglede på Geilo. Klikk på bildet for å lese mer.
Filming til TV2 Helsekontrollen. Les mer ved å klikke på bildet.
Matlagingskurs og foredrag om vegansk kosthold og i Trondheim. Foto: Hanna Nielsen.