Om meg

Hei! Så hyggelig at du har tatt turen innom bloggen min. Her deler jeg oppskrifter og andre innlegg om mat, helse og kosthold. For meg er det viktig at maten jeg spiser gjør godt for kroppen, men jeg er også opptatt av god smak, bærekraft og dyrevern. Bloggen ble opprinnelig startet med et ønske om å dele fristende vegetaroppskrifter med venner og familie. Interessen for mat og helse har bare blitt større med årene, noe som førte meg inn på studier innen samfunnsernæring.

Jeg er ho kjedelige som sier at balanse og variasjon er nøkkelordene for et godt kosthold. Man må finne et kosthold man kan trives med i lengden. Når jeg skriver om ernæring er det med et kritisk blikk og en kunnskapsbasert tilnærming, med en dæsj personlig erfaring der det passer. Jeg ønsker å bidra til en mer nyansert kostholdsdebatt. Aller helst vil jeg spre matglede!

Hvis du har noen spørsmål eller det er noe du tenker på, så legg gjerne igjen en kommentar.

For presse eller samarbeid: ta gjerne kontakt på: maria_uldahl (alfakrøll) hotmail.com.

Du kan også kontakte meg via Facebook eller Instagram. Linkedin-profilen min finner du her.

 

Kostholdsforedrag og matlagingskurs i Trondheim. Foto: Hanna Nielsen.

Maria Uldahl

Maria Uldahl Aftenposten amagasinet
Intervju om urban kjøkkenhage i Aftenposten A-magasinet. Foto: Signe Dons.

Vennligst ikke kopier bilder eller tekst fra denne bloggen uten å spørre meg på forhånd. Alle bilder er tatt av meg eller Anders V. Dannevig med mindre annet er oppgitt.