Ny giveaway: vinn sunn pasta! (avsluttet)

Reklame

Vinnerne er trukket! Gratulerer 🙂

Denne helga har jeg visst mye å feire! I dag har jeg bursdag, snart feirer jeg 6 år siden jeg sluttet å spise kjøtt og for en uke siden rundet jeg 500 følgere på facebook! Takk til alle dere som følger meg, leser innlegg, deler videre, prøver oppskrifter og legger igjen kommentarer. Det å vite at noen faktisk synes det jeg skriver om er interessant er så utrolig fint og motiverende. Derfor vil jeg gi noe tilbake til dere. Husker dere at jeg skrev om bønnepasta fra À la eco? Vel, jeg har vært så heldig å få tilsendt masse deilig pasta fra Norganic, som er er en av norges største leverandører av økologiske produkter.

http://norganic.no/ossinorganic

Bønnepastaen fra À la eco har mange fordeler:

❥ Ekstra proteinrik i.f.t. vanlig pasta
❥ Uten hvetemel
❥ Naturlig glutenfritt
❥ Langsomme karbohydrater
❥ Lav GI
❥ Fiberrik
❥ Økologisk
❥ Vegansk

Så, har du lyst til å smake på denne pastaen?


Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under dette innlegget! 🙂


Husk å skrive mailadressen din eller annen kontaktinfo i selve kommentaren, det holder ikke at du fyller ut e-post feltet. Du må ha en norsk adresse hvor gaven kan sendes, eller evt mulighet til å møte meg i Oslo (mer miljøvennlig :-)) Jeg trekker vinnerne neste lørdag (18.04.15). Hvis jeg ikke får tak i de som vinner vil jeg trekke nye etter en stund. Så husk mailadresse, og det kan være lurt å sjekke bloggen om en ukes tid!


Lykke til! 🙂

38 tanker om “Ny giveaway: vinn sunn pasta! (avsluttet)

 1. Min mann er vegetarianer , og vi spiser derfor en del vegetariansk hele familien. Men nå er jeg rett og slett litt matlei , det blir det samme om og om igjen….og da spesielt spagetti, det er en gjenganger…så noe nytt al la det hadde vært supert å få prøve krysser fingrene
  mvh

  Kjerstin
  wilak@online.no

 2. Gratulerer med dagen! Håper det ble en knallfin dag 🙂
  For en fin premie! Har sjekket ut Norganic tidligere, men ser at de har fått mye nytt siden da. Skulle gjerne bestilt noe derfra, om det var mulig 🙂

 3. Gratulerer så mye med dagen! Og jeg må bare igjen takke for en knallfin blogg, både denne og den grønne rosabloggen din 😉 det er så mye inspirasjon! Både til mat selvfølgelig, men også til å generelt leve litt "grønnere".
  Både jeg og kjæresten (som ikke er veggis..) elsker pasta, så denne hadde vært helt supert å smake!

  Toya
  toyascheldt@gmail.com

 4. Ååh… jeg ble diagnostisert som glutenintolerant for noen måneder siden, og pasta er noe av det jeg har savnet mest! Uansett om jeg vinner eller ikke, skal du ha takk for at du fortalte meg om dette produktet. marianem (at) hotmail.com

 5. Gratulerer så mye med dagen 🙂 Vi er midt i en kjempeomstilling her i huset. Vi har kuttet ned til halve kjøttforbruket (og jeg tror jeg skal få gubben på glid mot full vegetar etterhvert, for har fått han fra 1 til 3 dager i uka på rimelig kort tid), lagt inn masse økologiske grønnsaker og sist men ikke minst så har jeg fått beskjed om at jeg ikke tåler gluten. Kunne svært gjerne tenke meg å prøve dette her og det ville være veldig bra for ungene våre og. Vi kjøper alt vi kan få tak i økologisk da vi har troen på mindre gift inn. Krysser fingrene for litt hell i konskurransen din. Mvh Mette. Nibinuriel@msn.com

 6. Gratulerer! 😀
  Åh, det hadde vært superkult å prøve!
  Hvor får en tak i noe sånt da?
  Krysser fingrene! 😉
  Mvh Siv (sivojento@hotmail.com)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.