Travel Guatemala Cuba

Noe helt annet

Noe helt annet. Det er ord som beskriver dette innlegget, og min hverdag de neste månedene. Inntil videre blir det en pause på denne bloggen. Om noen få dager reiser jeg til Guatemala, og der blir jeg i to måneder. Først går turen innom Cuba for en liten ferie. Deretter skal jeg til Antigua i Guatemala og ha  praksis ved Casa Jackson Hospital for Malnourished Children, som en del av utdannelsen min innen samfunnsernæring. Dette blir virkelig noe helt annet!

Du kan lese mer om Guatemala og Casa Jackson her!

Det siste halvåret har vært preget av mye jobb, mye skole, lite rutiner, lite pusterom. Nå ser jeg fram til å få testet ut ernæringsarbeid i praksis og oppleve en helt annen hverdag. Det blir garantert både givende og utfordrende.

Som du sikkert skjønner kommer jeg ikke til å bruke tid på matbloggen de neste månedene. Instagram blir nok mer en reiseprofil enn matprofil. Som en del av arbeidskravet fra høyskolen skal jeg blogge fra reisen, og praksisbloggen min finner du her. Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å oppdatere, men noen innlegg blir det!

Da gjenstår det egentlig bare å pakke kofferten og sette seg på flyet til Cuba. Gruer meg vanvittig til å si ha det til kattene, men vi kan jo Skype 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.