Nettkurs i plantebasert kosthold

Stadig flere velger å spise mer plantebasert. Hvordan setter jeg sammen et fullverdig, vegetarisk kosthold? Hvilke kosttilskudd må jeg ta? Får jeg nok proteiner? Kan jeg spise plantebasert hvis jeg trener? Hvilke triks kan man bruke for å gjøre vegetarmat skikkelig digg? Meld deg på mitt vegetarkurs for å lære det du trenger å vite om plantebasert kosthold.
Grønn matglede 2020 – kurs i plantebasert kosthold

Kurset Grønn Matglede 2020 vil gi deg kunnskapen du trenger for å sette sammen et sunt og fullverdig vegetarisk kosthold. Det passer like godt for deg som vil bli vegetarianer, som for deg som har nyttårsforsett om å spise litt grønnere i 2020. Om du har vært vegetarianer en stund kan du lære noe nytt og bli enda tryggere. Eller kanskje du har et familiemedlem som har blitt veggis, og vil lære mer?

Registrer deg her, så får du mer informasjon om kurs og påmelding til Grønn Matglede – kurs i plantebasert kosthold <3

Vil du ha en liten prøvesmak? Last ned gratis oppskriftshefte her!

vegetarkurs_uldahl_plantebasert

Nettbasert vegetarkurs

Grønn Matglede er nettbasert, så du kan delta fra hvor som helst i Norge (eller verden), så lenge du har tilgang til internett. Du vil få vitenskapelig basert informasjon om plantebasert kosthold, gode tips og enda flere fristende oppskrifter. På kurset skal jeg dele massevis av min kunnskap og erfaring, etter å ha vært vegetarianer i over 10 år og fullført bachelorgrad i ernæring. Kurset passer for deg som vil lære mer om plantebasert kosthold, uansett om du bare er nysgjerrig eller ønsker å spise 100% plantebasert.

Kurset er delt i 4 moduler, og under kan du se en oversikt over hva du vil få lære om i de ulike modulene. I tillegg får du oppskrifter, matlagingstips, oppfølging i gruppe, og kan stille så mange spørsmål du vil til kursleder. Velg mellom basic eller pluss-kurs, det som passer deg best! I pluss-kurset får du tilgang til mer materiell, flere oppskrifter samt webinarer og podcaster. Vi lærer forskjellig, og med pluss kan du velge å ta det som et videokurs dersom du foretrekker det.

Om Maria Uldahl og Uldahl ernæring

Jeg heter Maria Uldahl, og så lenge jeg kan huske har jeg vært interessert i mat og kosthold. Da jeg var 17 år bestemte jeg meg for å bli vegetarianer, hovedsakelig av dyrevernshensyn. Jeg opplevde at det å være vegetarianer utfordret meg på matfronten. Det gjorde at jeg måtte være kreativ, og jeg ble enda mer interessert i mat og kosthold. Etter hvert begynte jeg å studere ernæring. Først som nettstudent på Bjørknes høyskole, deretter på OsloMet (HiOA). Etter studiene har jeg jobber som ernæringsrådgiver og veileder.

Det begynte med en interesse for hvordan kosthold påvirker helsen vår. Jeg har selv slitt med kronisk sykdom, noe som stadig stikker kjepper i hjulene. Et sunt og godt kosthold kan være med å forebygge mange ulike tilstander, i tillegg til at det kan bidra til mer velvære i hverdagen. Jeg opplever at når jeg spiser næringsrik mat og har en god måltidsrytme, så føler jeg meg mye bedre! Fokuset ligger derfor på gode vaner og smarte løsninger i hverdagen. Mat er nemlig mye mer enn et regnestykke over kalorier inn og kalorier ut!

Flere og flere ønsker å spise mer plantebasert, og jeg får mange spørsmål om dette. Hvordan få i seg fullverdig protein? Må jeg ta kosttilskudd? Hva spiser du på julaften? …osv! Derfor fikk jeg idéen om å utvikle et nettbasert kurs i plantebasert kosthold, slik at jeg kan dele min kunnskap og erfaring med flest mulig.

På kurset Grønn Matglede vil jeg knuse noen myter om plantebasert kosthold. Jeg deler masse av hva jeg har lært, og gir deg smarte tips og verktøy slik at du kan implementere det i din egen hverdag.

Blir du med? Jeg gleder meg!

PS: Husk å laste ned ditt gratis oppskriftshefte her!

Gratis oppskriftshefte!