Nettkurs i plantebasert kosthold!

Vegetarkurs
Stadig flere velger å spise mer plantebasert. Hvordan setter jeg sammen et fullverdig, vegetarisk kosthold? Hvilke kosttilskudd må jeg ta? Får jeg nok proteiner? Kan jeg spise plantebasert hvis jeg trener? Hvilke triks kan man bruke for å gjøre vegetarmat skikkelig digg? Meld deg på mitt vegetarkurs for å lære det du trenger å vite om plantebasert kosthold.

Grønn matglede 2020

Kurset Grønn Matglede 2020 vil gi deg kunnskapen du trenger for å sette sammen et sunt og fullverdig vegetarisk kosthold. Det passer like godt for deg som vil bli vegetarianer, som for deg som har nyttårsforsett om å spise litt grønnere i 2020. Om du har vært vegetarianer en stund kan du lære noe nytt og bli enda tryggere. Eller kanskje du har et familiemedlem som har blitt veggis, og vil lære mer?

Registrer deg her, så får du mer informasjon om kurs og påmelding til Grønn Matglede 2020 – kurs i plantebasert kosthold <3

vegetarkurs_uldahl_plantebasert