Mye spennende på gang

Det er mye som skjer for tida, og jeg kjenner at bloggen fort blir litt nedprioritert. Heldigvis tillater jobben min at jeg også lager innhold til bloggen, men det er noe med å få tid til å tilpasse bilder og tekst og så videre. Det ligger faktisk en del jobb bak en blogg, tro det eller ei 😉 Jeg har mye spennende på gang og lurer litt på om jeg har tatt meg vann over hodet.

Fredag ble tilbragt sammen med Camilla og et team fra Mastiff. Jeg vet det er irriterende når folk sier det, men jeg kan dessverre ikke røpe alt ennå. Sier ifra så fort jeg har flere detaljer 🙂 Men vi gjorde ihvertfall noe som er HELT i min ånd og som jeg kan stå inne for. Gleder meg til å se resultatet. Dette er spennende og litt skummelt. Heldigvis har jeg flotte Camilla som stiller opp 😉 Vi er to damer med alt for mange idèer og alt for lite tid!

I tillegg til arbeidet med Fitnok.no har jeg en annen jobb innen sosiale medier og oppskriftsutvikling. Nylig har jeg også tatt på meg enda et oppdrag innen content marketing/some. Jeg har startet et enkeltpersonsforetak og skjønner ikke halvparten av det en gang, haha! Men man må vel lære mens man gjør. Det viktigste er vel å unngå skattesmell til neste år 😉

På siden av dette prøver jeg å få tid til studiene og noe frivillig arbeid. Nå er jeg på 3. året av studiene i samfunnsernæring, og vi har masse å gjøre. Den 15. november skal vi arrangere en fagdag i Oslo med spennende tema. Det blir så bra! I januar og februar skal vi ha praksis i en bedrift, noe jeg gleder meg til. Deretter skal bacheloroppgaven skrives.

Så ja, det er mye spennende på gang. Og jeg lurer av og til på om jeg har sagt ja til for mye. Når jeg tenker tilbake på all tiden jeg har brukt som sykmeldt tidligere i livet innser jeg at jeg kanskje overkompenserer når som jeg føler meg bedre. Men foreløpig går det fint! Det er noe rart med stress… om det er positivt eller negativt stress, skjønner du hva jeg mener? Jeg elsker å ha mye å gjøre, og når det er gøye ting jeg får holde på med opplever jeg det ikke som negativt stress. Blir ikke så mye tid til å se på serier, men gjør det egentlig noe? Sykt lenge til neste sesong av Game of Thrones uansett 😉

Blir spennende å se hva fremtiden bringer 🙂 Håper du vil følge med videre.

2 tanker om “Mye spennende på gang

  1. Du er kjempeflink Maria!!!
    Jeg vet hvordan det er å føle at man har tatt på seg for mye. Samtidig som man så gjerne vil få til alt man ser for seg.
    Gleder meg til å følge deg videre 🙂

    1. Tusen takk, Ragnhild! Du er så snill. Har inntrykk av at du og er litt sånn – har så mange ting man vil gjøre, og vet ikke alltid hvordan man skal få til at. Klem til deg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.