Godt nytt år

Hei! Kikker bare innom for å si godt nytt år til alle mine lesere, og gratulerer til Thea som vant den siste giveawayen! Min nyttårsaften var rolig og fin, det samme gjelder de første dagene i 2015.

Gleder meg til å starte januar med masse sunn og god mat! I 2015 ser jeg for meg at det kommer flere oppskrifter på «studentmat» – enkle, billige, sunne og gode retter. Og så håper jeg det kommer mer oppskrifter på veganske kaker, hjemmelaget sjokolade og annen godis. Har ikke noen spesielle nyttårsforsetter, men håper å lage enda mer av maten min helt fra bunnen av. Ellers er ønskene mine for 2015 at jeg kan bli mer aktiv, det har vært vanskelig å bevege seg pga. kneskaden jeg slet med i store deler av 2014. Jeg har et stooort ønske om å reise mer! Og så håper jeg å fortsette å være aktiv innen dyrevern, ikke bare ved å spre vegetarisk matglede, men også ved å jobbe som frivillig.

Papegøyen min

5 tanker om “Godt nytt år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.