Barbeco!

Hei og hopp! I helga hadde jeg enda en fin tur i marka. Denne ganga gikk turen til Kjerringhøgda i Østmarka. Der ligger det er 12 meter høyt branntårn hvor du får fantastisk utsikt over østlandet. Vi lagde mat på Barbeco, den praktiske, bærbare grillen min! Barbeco er en bærbar grill på størrelse med en engangsgrill, men som er mye mer miljøvennlig. Jeg har fortalt om den før, men vil gjerne fortelle igjen til glede for både nye og gamle lesere 🙂 Jeg er nemlig så veldig fornøyd med den!

Barbeco er altså en bærbar grill som erstatter engangsgrillen. Den kommer i en liten veske og er enkel å ta med seg. Når du griller bruker du kokosbriketter. Disse er laget av kokosnøttskall, og er mer miljøvennlige enn vanlig kull. Dessuten kan de kastes hvor som helst (når de er avkjølt så klart). Det tar bare 2 minutter fra du har fått fyr på brikettene til grillen er klar!

Det eneste minuset jeg kan komme på med Barbeco er at det er litt vanskelig å få fyr på brikettene. Ha med en god lighter og litt tålmodighet, så går det greit. Etterhvert har du teknikken inne. Og som nevnt, når du har fått fyr er grillen klar på et par minutter.

Til middag/kvelds grillet vi vegetarpølser som ble spist med lompe og ketchup. Perfekt turmat. Til frokost hadde vi med ferdiglagde ostesmørbrød med grovt brød og urter. Vi hadde med 4 grillbriketter, og brukte 2 til kvelds og 2 til frokost. Det er nok når man bare griller pølser eller 2 ostesmørbrød av ganga.

Les mer om Barbeco her! Grillen får du kjøpt på noen Meny og Rema1000 butikker, samt Røtter her i Oslo og nettbutikken Lesstrash.

Vi så både solnedgang og soloppgang fra branntårnet. En flott opplevelse. Norsk sommer er virkelig noe for seg selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.