Mariauldahl

Back on track

Hei! Det har vært litt stille her, og det har jeg fått tilbakemeldinger på. Om du følger meg på Instagram (@uldahlernaering) har du kanskje fått med deg hvorfor? Det siste halvåret har vært utrolig spennende, men jeg kjente jeg var veldig sliten da bacheloren ble levert. Jeg har vært fulltidsstudent, engasjert frivillig og jobbet mye – på et tidspunkt hadde jeg tre forskjellige jobber og forsøkte samtidig å holde bloggen gående. Inni der et sted fikk jeg tid til et 9 ukers opphold i Latin-Amerika. Det er begrenset hvor lenge man kan holde på sånn, og det er fort gjort å nedprioritere egen helse. Det første jeg nedprioriterte var allikevel bloggen. I konkurranse med skole og jobb vinner den dessverre ikke frem. Etter innlevering trengte jeg rett og slett litt tid til å komme ovenpå igjen – vi kan vel alle trenger litt ferie? Nå har jeg overskudd og motivasjon, og massevis av oppskrifter og innlegg jeg vil dele med dere! 🙂

2 tanker om “Back on track

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.